Un incendiu puternic a izbucnit miercuri dimineață la unul dintre cele mai mari abatoare de păsări din județul Vaslui, aflat în comuna Banca.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, incendiul se manifestă la acoperișul unei hale de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în interior aflându-se camerele frigorifice cu produsele finite.

“La fața locului se acționează cu un număr de cinci autospecialele de lucru cu apă și spumă, o autoscară și trei autospecialele de primă intervenție și comandă. La stingerea incendiului participă 28 subofițeri și patru ofițeri. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, George Onofreiasa.

Inițial, către intervenția din comuna Banca au plecat două autospeciale, cu apă și spumă de la Detașamentul Bârlad de pompieri, care au fost apoi completate, din cauza amplorii incendiului, cu încă trei autospeciale, o autoscară și trei autospeciale de primă intervenție și comandă.

Nu au existat victime omenepti, pompierii aflați la locul intervenției urmând să stabilească, în urma cercetărilor, cauza care a dus la declanșarea incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here