Spitalul Județean Vaslui scoate 13 posturi la concurs

0

Spitalul Județean Vaslui va scoate 13 posturi de medici la concurs. În ciuda acoperirii multor specialități cu doctori din Iași, criza de specialiști se menține.

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui caută medici specialiști, în continuare, chiar dacă a oferit în trecut posturi pentru zeci de medici ce fac naveta de la Iași. Pentru perioada următoare sunt scoase la concurs 13 posturi. Cea mai mare unitate spitalicească din județ are nevoie de medici în specialitățile Cardiologie, pentru Secția Cardiologie, Psihiatrie pediatrică, Sănătate publică și management, Medicină de urgență, Medicină sportivă, Neonatologie, Radiologie și imagistică medicală, Chirurgie generală, Pediatrie, Obstetrică ginecologie, Medicină de laborator, Pneumologie și Psihiatrie.

“Înscrierile la concurs se fac la sediul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Se asigură transport gratuit cu microbuzul pe ruta Iași-Vaslui-Iași zilnic și există posibilitatea repartizării de apartamente de serviciu”, au comunicat cei din cnducerea SJU Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here