Un pacient acuză infiermierii că l-au lovit

0

Un vasluian acuză că ar fi fost bătut de infiermii de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean. Aceștia spun însă că pacientul ar fi făcut o criză în timpul căreia s-a accidentat.

DCF 1.0

Polițiștii vasluieni fac cercetări în cazul unui bărbat de 51 de ani, din localitatea Sauca, despre care familia susține că ar fi fost agresat de angajații secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde acesta era internat.

“Familia a depus plângere, susținând că bărbatul a fost agresat. Polițiștii au demarat cercetări în acest caz și au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiță. O altă anchetă, una administrativă, a fost demarată și la spital.

“Familia nu a depus o plângere la unitatea noastră, dar ne-am autosesizat în acest caz și am demarat o anchetă administrativă, iar, în funcție de rezultate, vom lua măsuri”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui.

Reprezentanții secției de Psihiatrie au precizat că pacientul nu a fost agresat. Ei spun că acesta a făcut o criză, a devenit violent și s-a lovit în urma unei căzături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here