Profanatorii din Șuletea, prinși a doua zi după ”ispravă”

0

După ce s-au “distrat” în cimitirul din sat distrugând cruci, trei indivizi din comuna Șuletea au fost prinși la nici 24 de ore de la alerta primarului. Gestul lor rămâne de neînțeles, putând fi pus doar pe seama prostiei.

“Azi-noapte, cimitirul din Șuletea a fost vandalizat! Așteptăm poliția, sperăm să fie găsiți nemernicii! Avem indicii pentru a ajuta ancheta poliției! Să vă ferească Dumnezeu de blestemele oamenilor, doar ei știu ce sacrificii au făcut să poată cinsti memoria celor dragi plecați dintre noi!!!”, spunea pe pagina sa de socializare Ciprian Tamaș, primarul comunei Șuletea, marți dimineață.

Nu au trecut nici 24 de ore și polițiștii vasluieni i-au și identificat și reținut pe autorii profanărilor, trei tineri lipsiți de ocupație și fără nimic sfânt. “Personajele care ne-au făcut comuna de rușine sunt Dranga Gheorghiță, 31 de ani, Dranga Andrei, 17 ani, și Grecianu Ionuț, 31 de ani”, a anunțat primarul ieri.

“Poliția Locală Șuletea este mereu la datorie! Indiciile polițiștilor noștri locali au fost suficiente pentru a-i reține pe profanatorii de morminte! Acum au fost reținuți de ajutorul șefului de post al comunei Șuletea, Adrian Rotaru, și duși la Secția Poliției Murgeni! Mulțumesc Poliției Locale Șuletea și Poliției Murgeni!”, a revenit primarul ieri cu o nouă postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here