Bolile de sezon fac ravagii printre vasluieni

0

Vasluienii nu au scăpat de gripă, deși vremea s-a mai îmbunătățit. În ultimele două săptămâni în județ s-au înregistrat 24 de cazuri noi, 1.824 de infecțiile acute ale căilor respiratorii superioare și 448 de pneomonii.

După valul de gripe de la începutul anului, în ultime două săptămâni 24 de noi cazuri, persoane care au fost internate, au fost înregistrate în județul Vaslui.

“În perioada 11 – 24 februarie au fost semnalate 24 de cazuri de gripă, toți pacienții necesitând internare. Cele mai multe cazuri de îmbolnăvire, opt la număr, au fost înregistrate la pacienți din categoria de vârstă peste 65 de ani. În perioada menționată, nu s-au înregistrat decese din cauza gripei”, a declarat Mihaela Topliceanu, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Vaslui.

Celelalte afecțiunid e sezon au adus și mai multe neplăceri vasluienir, în aceeași perioadă fiind înregistrate nu mai puțin de 1.824 de infecțiile acute ale căilor respiratorii superioare, dintre care 99 au necesitat internare, șI 448 de cazuri de pneomonie, dintre care 157 de vasluieni au devenit pacienți ai unităților spitalicești din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here