Polițiștii vasluieni i-au făcut dosar penal unui protestatar

0

Polițiștii rutieri vasluieni au deschis dosar penal in rem unui bărbat al cărui mașină s-a defectat și a blocat traficul în zona centrală a municipiului Vaslui chiar vineri, în timpul protestului #șieu.

Reprentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au comunicat că, în urma unui apel la numărul de urgență 112, Poliția Locală a deschis dosar penal, conform procedurii, în cazul unui vasluian care a blocat traficul n zona centrală, vineri, puțin după ora 15,00.

“Este vorba despre un bărbat din localitatea Sauca, comuna Laza, care s-a oprit cu mașina în zona centrală a municipiului Vaslui. El a afirmat că are o defecțiune la mașină și că nu mai poate porni. Din declarațiile polițiștilor locali, ar fi refuzat să fie împins în lateral pentru deblocarea traficului în zonă și a spus că așteaptă o platformă. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Este un dosar penal pentru faptă și nu pe numele persoanei. Aceasta este procedura în cazul unor aspecte sesizate la numărul 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost înregistrat la ora 15.06.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here