Descoperire macabră în Râul Bârlad

0

Trupul unui bărbat de 69 de ani a fost descoperit sâmbătă, 27 aprilie, plutind pe apele râului Bârlad. El fusese dat dispărut de către familie în urmă cu aproape două luni.

Cadavrul unui bărbat a fost zărit de un trecător în apele râului Bârlad în zona contonului silvic Brodoc de la marginea municipiului Vaslui sâmbăta trecută. El a sunat imediat la 112, iar mai mulți pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Podul Înalt” Vaslui au fost trimiși la fața locului, iar în dreptul Cantonului Silvic Brodoc au găsit corpul aflat în descompunere.

Mai târziu, polițiștii au constatat că este vorba despre Ioan Rusu, o persoană care a fost dată dispărută din luna martie, când a părăsit stâna la care se afla și nu a mai fost văzut ulterior.

“Un bărbat de 69 de ani, dispărut de aproape două luni de acasă, a fost găsit în râul Bârlad, în dreptul Cantonului Silvic, în stare avansată de descompunere. Trupul acestuia a fost degajat de pompieri”, a precizat Petru Iftene, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Trupului bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală (SML) Vaslui pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza șI împrejurările producerii decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here