Șapte răniți într-un taxi răsturnat

0

Șapte persoane, printre care doi copii, au fost rănite duminică seară pe raza localității vasluiene Laza după ce un taxi s-a răsturnat într-o curbă periculoasă rostogolindu-se de mai multe ori.

Ambulanțele și mașinile poliției de au vuit duminică seară pe drumul dintre municipiul Vaslui și localitatea Laza. Un grav accident de circulație a produs șapte răniți, printre care și doi copii de 13 și 14 ani. Au fost dirijate cinci echipaje de intervenții, printre care autospeciala de transport victime multiple și echipajul de descarcerare din cadrul Inspecatoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Din primele cercetări ale polițiștilor, cauza accidentului a fost viteza excesivă, taximetristul pierzând controlul asupra volanului într-o curbă periculoasă. Autoturismul s-a răsturnat rostogolindu-se apoi de mai multe ori, pănă când a rămas suspendat pe cupolă.
Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru îngrijiri medicale. În starea cea mai gravă a ajuns pasagerul care se afla în dreapta conducătorului auto, care a rămas încarcerat între fiarele contorsionate.

Polițiștii de la Rutieră au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here